kansasfamiljen


Slurp sa det bara och så var kortet borta
maj 19, 2012, 2:52 f m
Filed under: Uncategorized

Japp, efter att ha skaffat amerikanskt bankkonto, loggat in på ny bank och bankat in ytterligare en pinkod så skulle jag idag ta ut pengar för första gången i drive-thru bankomaten (ville ju testa den så klart). Stoppar något ovant in kortet i denna märkliga pryl och sedan händer ingenting. Förutom att kortet är helt borta och vägrar komma ut igen. Det var kul att ha ett amerikanskt bankkort så länge det varade. Det var inte så länge. Fick dra med hela familjen till banken igen för att ansöka om nytt. Banktjejen sa även denna gång att vi var välkomna tillbaka med alla frågor vi kan komma på. Jag sa att vi förmodligen är tillbaka nästa fredag också med nya problem…

Efter tidigare matträder i mörket avancerade vi igår till att ta saker dagtid i fullt dagsljus. Antonia har nu det allra med bedårande Barbiehus man kan tänka sig. Högre än henne själv, 3 våningar med hiss och saker som låter:  dörrklocka, äggklocka, eldstad, sång i duschen och platt-tv. Hon är mycket lycklig. Badkar, säng, soffa och annat trevlig finns men som hon säger ”-Prinsessan är inte hemma”. Tur att det är hennes födelsedag nästa vecka, kanske att någon prinsessa kan flytta in då. Jag börjar redan fundera på hur vi skall få hem huset till Sverige. Tur att man inte har allvarligare funderingar att ligga sömnlös över.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Lycka till med nästa bankkort. Roligt att läsa om det fina dockhuset. Ja det går väl att hitta någon prinsessa och möjligen också en prins som kan flytta in i huset. Jag förstår att Antonia är överlycklig med alla dessa prylar som man förmodligen också kan flytta omkring i huset.
Kramar Anna-Maria o Lennart

Kommentar av Anna-Maria Ottosson
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: