kansasfamiljen


Värmerekord
juni 25, 2012, 3:31 f m
Filed under: Uncategorized

Jo, förskolan som ställde in picknicken pga väderprognosen tänkte rätt. Det blev varmt idag. 104 grader F = 40 grader C. Puh!

Annonser

4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej Veronica !
Du är fantastisk som kan skriva så trevligt och beskrivande ang, det amerikanska vardagliga samhället. Jag tycker att jag har kommit närmare en del av det amerikanska vardagslivet, fastän jag inte har varit där. Kul med lite insyn i en annan världsdels kultur..
Ha det bra, allihop! Pappa

Kommentar av Claes William

Sweeties! Det låter som ni har det toppen! Här händer det inte mycket….jag har fortfarande en grushög till altan och zumbar järnet 🙂 Längtar till semestern, men det är 3 låååånga veckor kvar! Det slås inte direkt några värmerekord heller….riktigt skitväder har det varit! Vi saknar er! Puss o kram
//Jen

Kommentar av Jenny

Du, det är toppen! Grushög till altan… hoppas att det ordnar sig. Anlita grannarna? 😉 Tur att det inte är för fint väder nu när du ändå inte har semester, lika bra att det fina vädret väntar ca 3 v till. Eller?
Kraaaaaam

Kommentar av kansasfamiljen

Försök att njuta lite av värmen även om jag vet att det är jobbigt när det är för varmt! Juni har varit så tråkig här hemma- regn ja jag tror ta me tusan att det regnar lite varje dag!! Inga shorts är framme utan fortfarande jackor, gummistövlar och detta in – ut med saker (dynor, leksaker, fika ute, lagom när allt är ute så regnar det igen..så in igen med allt igen) man hoppas hela tiden på att det ska vända och bli sol och varmt. Min tanke innan bebisen kommer var att ligga i solstolen och njuta, istället nöter jag tyg i soffan!! Så njut i värmen!!

Kram!!

Kommentar av Fia
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: