kansasfamiljen


Basketunderhållning
november 17, 2012, 3:03 e m
Filed under: Uncategorized

Nu har jag också fått gå på basketmatch. Underhållningen runt laget är helt otrolig. Vad sägs tex om en egen orkester, två olika cheerleadinggäng, militärer som marscherar in då nationalsången skall sjungas, pizzautdelning till högs hejande publik (japp, cheerleadingfolket sprang runt med kartonger till de som skrek högt och viftade vilt. Inga svenskar vann den tävlingen) och Jayhawk som maskot.

Det fanns också en babyjayhawk som heter ”BabyJay” som fått spelarnummer 1/2. Här är jag och Christian Ridmark (Christians svenske kollega) med honom:

Jag fick inviga min Kansas-t-shirt. Kändes fint att i alla fall se ut som en hängiven supporter. I pausen kom ”Kansas City discodogs” in och underhåll. Det var lite oväntat men väldigt kul. De hoppade efter frisbees och var allmänt glada.

Så även om basketen inte var det bästa man sett så var kvällen väldigt under hållande och kul. Ingen risk att man fick en sekund på sig att bli uttråkad där inte.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Det verkar inte finnas en ände på hur mycket roliga saker ni får uppleva. Amerikanerna hittar ständigt på att roa sig på olika sätt. Vi i Sverige verkar vara mera blassé.
Anna-Maria

Kommentar av Anna-Maria Ottosson
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: