kansasfamiljen


Sista dagen i Kansas
november 30, 2012, 3:45 f m
Filed under: Uncategorized

Sista dagen, puh! Flyttgubbarna kom redan vid 8 på morgonen och så var karusellen igång. Man kan väl utan överdrift säga att de gjorde ett bra jobb med att få in de flesta av våra prylar på den plats vi hade tillgänglig. Hade nog inte fått plats med 3 tennisbollar till, så tight var det. Skrymmande saker är inte bra kort sagt. Tänk er enkelbarnvagn, dubbelbarnvagn, 3 cyklar, matstol, Barbiehus och alla konstiga former på leksaker som finns… När allt till slut hade fått plats och vi började andas för att det nog skulle gå att få hem sakerna så hittade C en liten oöppnad hallgarderob. Tur att flyttgubbarna inte visade några våldstendenser för i så fall hade detta varit ett utmärkt tillfälle att visa dem på.

Efter lunch skulle jag ta en liten promenad med Valter. Vad märker jag då? Att alla hans jackor och tröjor blivit nedpackade och ivägskickade och att vi bara har långärmade t-shirtar och en tröja till honom. Svag panik just då. Tänkte mig bilden av Antonia i sin dunjacka i NY bredvid en huttrande Valter i t-shirt. Ingen bra bild.

Min kompis Tish förbarmade sig och skänkte utan problem en liten jacka till Valter när hon hörde hur det var fatt. Tur att man har vänner.

Idag bar jag förresten tillbaka vår perfekt tillskurna extra heltäckningsmatta till containern. Ni som följt bloggen vet att det stals därifrån en mörk natt i början av vår vistelse. Den var helt oanvänd. Vem kunde ana att det aldrig regnade här och att ingenting någonsin blev smutsigt? Idag var det 18 grader kl 16.30 och jag gick i t-shirt på lunchen. Konstigt men härligt.

Så nu sitter jag här i ett nedpackat hem. Imorgon stängs det här kapitlet i vårt liv. Det har varit toppen. Jag är trött.

Annons

4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag förstår att ni är trötta! Och vemodiga! Jag vet precis var den känslan sitter i magen. Men man för försöka vara tacksam över den även om det är jobbigt och tacksam över att vi människor är känslofyllda och påverkas så mycket av känslor. Bra att ni ska landa i NY en vecka nu. Jag är övertygad om att det behövs! Välkomna hem kära ni! Vore ses om ett par veckor! Stor kram

Kommentar av Helena

Kära, kära ni alla.

Välkomna hem till Sverige. Idag har det flugit tunna, tunna snöflingor här i Kungsbacka — och det är vackert!

Ha det nu bra i NY och känn er otroligt välkomna tillbaka till Sverige.
Vi ses snart. Gud bekydda er alla.

Kram till er alla från Florence.

Kommentar av Florence

Välkomna hem så småningom till Sverige. Tack för alla bloggar som du har skrivit, Veronica, som säkerligen har fört oss läsare av bloggarna lite närmare Amerika. Och tack Veronica och Christian för er gästfrihet i Lawrence
Det är säkerligen bra med denna mellanlandning på en vecka i NY! Gud välsigne er hela familjen.
Ser fram emot att träffa er alla!
Kram från Claes!

Kommentar av Claes William

Jag förstår också att det är med blandade känslor ni lämnar Lawrence. Att ni på många sätt har haft en fantastisk tid.
Det har varit så.. roligt att följa alla inlägg på bloggen och få se alla fina kort som Du Veronica lagt ut där.
Välkomna hem till Norrköping
Kram från Anna-Maria och Lennart

Kommentar av Anna-Maria Ottosson
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: