kansasfamiljen


New York!
december 2, 2012, 2:55 f m
Filed under: Uncategorized

Härlig stad minsann. Fint pyntad också. Lägger bara upp lite bilder så ni ser vad vi är med om. P1020459

På toppen av Rockefeller center. 70 våningar. Empire State building i bakgrunden. Såg frihetsgudinnan som en liten prick i fjärran också. Mycket roligare utsiktsplats än väntat. Antonia gillade ”diskorummet” (litet värmerum längst upp) med lampor i fina färger i taket som följde efter en när man gick runt i rummet.

P1020521

Christian gillade inte helt oväntat den lilla äpplekuben. Skall titta närmare på den en annan dag.

P1020509

Han gillade Guccikostymen med vita revärer också. Jag tänkte efter den är bilden börja kalla honom ”Mr Liberty” (Herr Frihetsgudinna). Vi passerade och gick in i flera fina affärer längs 5th Avenue. På Tiffany´s fick Antonia ett litet gråtutbrott när hon inte kunde se mig (men satt i vagnen som C körde). Vips var då två trevliga expediter framme och gav henne ett litet fint kuvert med kritor och målarbok. Hon blev jätteglad och vi också. Gladast blev nog de kunder som höll på att handla för fina tusendollarslappar. Finessrikt sätt att inte störa andra kunder 🙂

P1020475

Isrinken vid Rockefeller Plaza. Perfekt plats att titta på folk på när man själv sitter inomhus med en kopp varm choklad och en kaka.

P1020550

Julgran. Sätter man 30 000 lampor och en kristallstjärna i toppen på sin egen hemmagran så tindrar det alltså så här fint.

Vi har det bra förresten. Skönt att ha lite mellantid. Lägenheten vi bor i lutar något kolossalt! Skiljer 10 cm bara från huvud- till fotända på sängen. Valter nästan ramlar när han går från köksdelen till soffdelen av rummet och då rör sig promenaden om 1 meter.

Njut av första advent!

Annons

6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

ÅÅhhh ljuvligt!! Jag längtar dit 😀 Vilken spännande lägenhet ni verkar bo i, nästan som att bo i Lustiga huset 😉 Hälsa och krama barnen från oss!

Kommentar av Linnea

Det är härligt! Du kommer gilla det. Lustiga huset hade varit en barnlek jämfört med denna lägenhet… för att inte tala om grannarna. De gillar inte alls när Valter bankar med soppslev i rostfritt stål i trägolvet före 8 på morgonen. Konstigt.

Kommentar av kansasfamiljen

Hej mina kära.
Idag har vi sjungit in Advent i vår kyrka. Proppfullt med folk – det brukar det ju vara annars också, så ni kan tänka hur det var idag. Fint väder, 6-7 grader kallt. Snö i stora delar av landet men inte här i Kungsbacka.
Allt väl här och hoppas ni har det mindre dimmigt än vad det ser ut från Rockerfeller Center…
Roligt att ni snart kommer hem.

Kram från Florence

Kommentar av Florence

Låter härligt med insjungandet! Kram

Kommentar av kansasfamiljen

Trevlig första advent till er i härliga NY!! Kram

Kommentar av Klara

Tack! Fick faktiskt höra lite vacker musik i en kyrka så att jag fick en gnutta adventsstämning. Kram

Kommentar av kansasfamiljen
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: