kansasfamiljen


En lugnare dag
december 4, 2012, 3:00 f m
Filed under: Uncategorized

Idag har vi lite mer barnanpassat tempot. Det innebar väldigt lång stund i leksaksaffären FAO Schwarz vilket även vi vuxna tyckte om. Det fanns så mycket roliga saker där. Obegränsat. Det stora pianot var jättekul och eftersom vi kom tidigt kunde vi leka länge där. Det var så kul att vi funderade på att köpa hem ett. Sen såg vi prislappen; 250 000 dollar (1 663 525 kr)!!! Då kom jag på att vi ändå har det lite trångt i väskorna på väg hem.

P1020642

Det fanns en hel avdelning söta mjukissaker för bebisar. (Jag tänkte på dig syrran, det fanns Beatrix Pottermjukisar också). Så rart. Kan inte låta bli att lägga upp bilden för er andra också.

P1020678

Sen blev det Apple butiken. Christian var givetvis nöjd. Antonia också.

P1020681

Efter allt detta somnade Antonia nöjt. Vi passade på att äta på ett av NYs 10 bästa hamburgerställe, nr 1 enligt listan C kollat på. Vi kan väl utan överdrift säga att vi var de enda där med både småbarn och barnvagnar. Trångt, gott och trevligt. Som enda barnfamilj får man positiv särbehandling, något som man inte tackar nej till.

P1020689

I samma hotell som hamburgerhaket låg hade de i foajén en pepparkakshusutställning. Ingen prestationsångest när man ser de här skapelserna inte. Nedan: Pepparkaks-Lincoln och Pepparkaks-Sfinxen.

P1020682P1020683

På hela familjens önskelista inför dagen stod seriöst fika. Det blev två stycken. Eftermiddagskaffet intogs i Hotel Mariott vid Times Square. Fin utsikt uppåt!

P1020717

Och nedåt. Efter att man åkt till våning 47. Antonia gillade de runda små hissarna skarpt. (Ok, jag erkänner. Jag också.)

P1020718

Times Square var mycket roligare än jag tänkt mig, massor av utklädda människor och en skön stämning. Vi stannade länge där också.  Här maken med Batman i bakgrunden. Om ni undrar vad C står och grubblar över så var det att försöka lista ut vad de gjorde reklam för på en skärm. (Rätt svar: Vodka)

P1020731

Om någon har undrat över hur jag har så mycket tid att blogga nu så beror det på att vår lägenhet är liten och lyhörd. Hela familjen är därför tandborstade, ombytta och nedstoppade i sängarna vid 20.30 🙂 Inte helt fel att ha tid att sitta och småpula med sånt här roligt. Eftersom jag förstår att många läser om våra NY-dagar så är risken att jag fortsätter några dagar till.

Avslutar med ”Dagens Frihetsgudinna” eftersom jag ändå verkar fota ett gäng av dem varje dag. Denna från M&M´s world.

P1020697

Annons

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej på er.
Om denna dag var en ”lugnare” dag så förstår jag att ni hunnit med mycket under er tid i US, helt fantastiskt att följa er blogg. Lotta skriver också blogg och har insett (när hon läst bakåt i tiden) att det varit jättebra, för man glömmer vad man varit med om… i alla fall lägger det längre bak i minnet…

Kram till er alla
Florence

Kommentar av Florence

Hej!
Ja verkligen roligt att följa vad ni gör i NY. Eftersom vi varit där också tidigare känns det kul att återuppleva gamla minnen. Hoppas Christian kom ihåg när vi åt middag på Hotel Marriot vid Time Square. Att han kommer ihåg guldkranarna på toaletten etc. Han såg helnöjd ut den gången och hoppas att han hade samma min nu.
Kram Anna-Maria

Kommentar av Anna-Maria Ottosson




Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s



%d bloggare gillar detta: